Artikel i VLT om vårt screeningsystem

Artikel i VLT om vårt screeningsystem 1080MAP som har hjälpt våra klienter att bli av med smärta och optimera sin prestation

I helgen kom en artikel på VLTs hemsida om vårt screeningsystem 1080MAP. I artikeln berättar Patrick om vad det är för något, vilka som kan få hjälp av en screening och han delar med sig av på vilket sätt det hjälper oss att jobba så effektivt och målinriktat som möjligt med all våra klienter!

Läs artikeln HÄR!

Passa även på att läsa lite mer om screeningen HÄR!

Vad tycker kunderna?

"SPC levererar träningsglädje! Patrick Rapp ger ett engagerat tränarskap och bjuder på rejäla genomkörare på Fredags- och Söndagsfysen. Rekommenderas starkt!"
- Erica

"Nu har jag tränat med Patrick Rapp och Sport Performance Center i ett år snart och jag kan se enorma förändringar. Jag har inte bara blivit starkare, utan mycket mer medveten med min träning. Vad jag ska träna när jag ska träna det och hur jag ska träna det. Detta har förbättrat min karate, vilket har lett till att jag nu har en plats i Svenska juniorlandslaget i karate."
- Edis Sabic

”Patrick är en riktigt bra tränare som både pushar och peppar en så mycket det krävs. Han är pedagogisk och bestämd, och dessutom har man alltid roligt när man tränar med honom!”
- Susanna

Läs fler referenser här!

Intresserad?

Tag då kontakt med oss! Du får alltid en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom vilka mål du har, hur träningen ska se ut och vilket upplägg vi ska ha.

Telefon: 0738-098422
E-post: info@sportperformancecenter.com