”Gör jag rätt när jag knäböjer?”
”Hur är det att träna med en PT?”
”Vad är högintensiv träning och är det nått för mig?”

Ja frågorna kring hur det är att träna med en PT kan vara många och frågorna kring träning över lag kan hålla en sysselsatt i dagar.

Nu låter vi på Sport Performance Center dig testa ett pass med vår PT Rasmus Åström, HELT GRATIS! Japp, du hörde helt rätt. Den 7/2 mellan 10-14 bjuder vi på gratis träning med en av Västerås bästa personliga tränare.
Boka din tid, fundera på vad du vill ha hjälp med, packa träningsväskan och börja ladda inför en halvtimme helt dedikerad dig och din träning!

Du bokar din tid genom att maila rasmus@sportperformancecenter.com, kom ihåg att ange i mailet vilken tid du helst vill ha. Men du, det finns bara ett begränsat antal bokningsbara tider så skynda på att boka. Är ni fler som vill ha hjälp med samma sorts träning går det givetvis bra att boka en tid som en grupp. För denna dag har vi valt att hålla ner passen till 30 minuter för att så många som möjligt får chans att ta del av dagen.

Tillgängliga tider:

  • 10.00-10.30
  • 10.30-11.00
  • 11.00-11.30
  • 11.30-12.00
  • 13.00-13.30
  • 13.30-14.00

Vi ser fram emot att träffa dig!

Vad behöver du tänka på?!

Boka plats: Skicka ett mail till rasmus@sportperformancecenter.com för att boka din plats! Först till kvarn!

Avbokning: Avbokning sker minst 24 timmar innan bokad tid, om du INTE bokar av i tid kommer du få en faktura på 400 SEK.

För vem: Eftersom att vi gärna ser att det är folk som inte har tränat hos oss på SPC tidigare så är platserna reserverade för just dem. De som har tränat hos oss förr är välkomna i mån av plats.
I övrigt är alla välkomna! Personlig träning har sitt namn av en anledning, just för att den är personlig. Det handlar om dig, dina mål och träning efter dina förutsättningar. Säg till i god tid innan vad du vill fokusera träningen på och om du har eventuella skador eller liknande som vi skall ha i åtanke.

Vad behöver jag ha med mig? Kom gärna ombytt då det blir en intensiv dag och det är inte säkert att i hinner guida dig i lokalerna. Ha med vattenflaska om du vill dricka vatten.

Hitta hit: Du hittar oss på Friledningsgatan 3b, här finns en karta.
När du kommer hit så ringer du på dörrklockan till höger om dörren så släpper vi in dig. Bil eller cykel går att ställa där det finns plats utanför huset.

Coronaanpassat: Vi följer restriktioner och rekommendationer kring covid-19. Läs mer om hur vi jobbar och vad vi vill att du tänker på HÄR.